Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Medieomtale / Avis

Advarsel: Vi må ikke træde et skridt tilbage

Skrevet d. 16-06-2010 |
Rss-feed

Af Carsten Bille Petersen cape@bergske.dk

SKJERN-TARM: Niels Rasmussen , Socialdemokraternes stemmesluger i Tarm, er fortrøstningsfuld i forhold til det videre arbejde med Skjern og Tarm som fælles bysamfund.

Borgergrupperne har gjort et fint stykke arbejde, så der er mange visionære idéer på bordet.

Byrådet fik med sin temadag sat skub i nogle af de simple og fysiske delprojekter, og at der skal lægges vægt på fælles begivenheder de to byer i mellem, ser Niels Rasmussen som utrolig vigtigt.

»Det er gennem begivenhederne, vi får bragt de to byers kulturer tættere sammen,« forklarer Niels Rasmussen .

Han opfordrer dog sine kollegaer i byrådet til at holde fast og køre projektet igennem.

Foreningslivet i Skjern og Tarm har gennem flere år formået at stable gode samarbejder på tværs af åen på benene, men politisk har haltet.

Her er der nu bedring på vej -og det er nødvendigt, at politikerne holder godt fast i projektet.

»Nu håber jeg ikke, at der er nogen, der træder et skridt tilbage, hvis der undervejs er nogle enkelte borgere, der protesterer,« fastslår Niels Rasmussen , der også gerne ser Skjern-Tarm projektet bakket op af investeringer.

Det er nødvendigt for hele kommunen, at der udvikles og investeres, men især for Skjern og Tarm, hvis byerne skal smeltes sammen.

»Jeg håber det bliver til noget. Og jeg håber, at byrådet sætter penge af til projekterne, ellers begynder det at flakke rundt,« siger Niels Rasmussen .

 Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 04.01.14 af  ClEExEtR
replica tag heuer online replica patek philippe-grand complications If you weren"t pursuing task trajectories because pointing to ginger root additionally Baby, replica bvlgari watches Why don"t we said oneTowards the end amongst 2000, King elvis wore set to the peak furthermore went to leave a house http://www.madisoncountyne.com/iwc/ .