Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Medieomtale / Avis

200 job er i farezonen når byråd jagter nedskæring

Skrevet d. 08-06-2010 |
Rss-feed

Overflod: Med en satsning på at inddrage ansatte er der listet forslag i et katalog på i alt 150 mill.kr.

Af Poul Bülow Tlf.  9737 1088  9737 1088 ,

Ringbind med en samlet vægt på tre kilo blev i går lagt på byrådets bord. I de to bind er der samlet forslag til besparelser som kan koste 200 kommunale job. Totalt skal der spares eller findes nye indtægter på 60 millioner kr.

Ansatte i kommunen har deltaget aktivt i at stille forslag til områder hvor der kan spares, og nu fremlægger vi resultatet, siger borgmester Iver Enevoldsen (V).

Samtidig med, at borgmesteren og repræsentanter fra byrådets partier i går præsenterede sparekataloget blev indholdet lagt på internet.

Men ingen af repræsentanterne fra byrådets partier vil udtale sig konkret om de mange forslag i kataloget.

I løbet af de kommende uger vil vi se på de mange forslag, siger Kristian Ahle, der er formand for Venstres byrådsgruppe:

Der kan være forslag som vi straks kan godtage. Der kan være forslag, som vi afviser. Dernæst kan der være måske-forslag.


En aftale

Når vi har drøftet forslagene igennem er det aftalt, at repræsentanter fra partierne sidst i juni mødes hos borgmesteren, siger Kristian Ahle, og understreger:

Er vi enige om en række ting, kan vi komme i gang med det, og så forhandle videre om andre besparelser.

Byrådsmedlem Niels Rasmussen (S) er indstillet på en åben forhandling, men understreger:

Vi skal også finde nye indtægter, og her vil jeg stadig mene, at vi skal arbejde for en skattestigning.

Fakta: Der skal findes 60 mill.kr.

Ringkøbing-Skjern Kommune har bedt alle ansatte om at komme med forslag til besparelser. Det har resulteret i et katalog med cirka 1600 forslag. Kataloget kan ses på kommunens hjemmeside www.rksk.dk.

Samtidig med der blev sendt forslag til kataloget har kommunen haft 100 ansatte samlet til møde hvor der er arbejdet med en række forslag til besparelser. Forslagene er indarbejdet i et mulighedskatalog, som også kan ses på kommunens hjemmeside www.rksk.dk

 Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 03.01.14 af  aepJugDU
patek philippe fake watches best patek philippe replica That they can very much have a specific thing obvious. rolex copies The primary version got to be specific making tips. Real swiss wrist watches are constructed from real treasured pebbles while alloys although relojes gucci mujer