Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Medieomtale / Avis

Vi skal ikke have A og B-plejehjem

Skrevet d. 28-10-2009 |
Rss-feed

Af NielsRasmussen, Tarm,, spidskandidat for Socialdemokraterne

 

Læserbrev: Svar på ældresagens spørgsmål her i Dagbladet. Tak til ældresagen for gode og relevante spørgsmål til kandidaterne til KV09.

Spørgsmålene rammer lige ind i kernen af vigtige problemstillinger på ældreområdet. I den socialdemokratiske gruppe, er vi meget optaget af de samme problemstillinger. Vi har stillet konkrete forslag til forbedringer på de områder, der bliver spurgt ind til. Desværre har det borgerlige flertal ikke villet være med.

Jeg ønsker ikke der skal være forskel i servicen på kommunale plejehjem og fri–plejehjem. Derfor skal der også være en individuel tildeling af hjælp, som det sker til et fri–plejehjem. Jeg ønsker ikke, i modsætning til andre, at vi skal have A og B plejehjem.

Genoptræning efter sygdom er meget vigtig. Vigtigt, at den kommer hurtigt i gang. Det sikrer hurtigere rehabilitering ikke kun til gavn for borgeren, men også for vores fælles pengekasse. Kommunen skal ligeledes sikre, at den nødvendige vedligeholdelsestræning tilbydes.

Maden betyder meget for hurtig rehabilitering og vedligeholdelse af kroppen. Derfor er det vigtigt at kosten har den rigtige sammensætning. Det har der været for lidt fokus på. Men vi er så småt kommet i gang i kommunen, endda med meget gode resultater.

Det frivillige sociale arbejde skal efter min mening opprioriteres. Vi får allerede meget for de forholdsvis få penge vi giver til området. Men jeg er villig til at give mere til dette område. Noget tyder på at de borgerlige skærer yderlige i området. Det synes jeg er en forkert vej.

Jeg har arbejdet aktivt på og vil fortsat arbejde på, at Ringkøbing får et nyt Aktivitetscenter. Det skal ske i forbindelse med bygningen af et nyt plejehjem.Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 20.11.13 af  ottSZPEz
Fake Hublot WatchesYet another offer you will find is definitely the preferred Bulova view fake Cartier Watches rolex replica watches for sale . This Bulova Men"s Diamond Observe is completely silver having a round encounter that may be surrounded by diamonds. Fake Tag Heuer Watches Fake Hublot Watches Fake Hublot Watches for sale It"s made of brushed and polished chrome steel with a silver dial. You conserve practically 3 hundred bucks purchasing this unit on the internet. fake Cartier Watches
#2 | Skrevet den 05.01.14 af  azBYtcUB
replica tag heuer online Even so below within a bayside flatlands along with Redwood coast replica bvlgari watches , www.madisoncountyne.com/iwc/‎ The foundation of the dappling low would look like we are the emerald green small municipality