Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Medieomtale / Avis

Blå Bog

Skrevet d. 03-10-2009 |
Rss-feed

Niels Rasmussen

Alder: 52 år

Titel: Lærer

Hjemby: Tarm

Privat:

Single, far til Frederik på 13 og Kathrine på 11 år

Poster:

Formand for Ringkøbing-Skjern Byråds social- og sundhedsudvalg. 2. viceborgmester. Formand for Sundhedscenter Vest. Formand for kommunens fælleskøkken Åkanden. For det socialpsykiatriske tilbud Rosengården i Skjern. Næstformand i Handicaprådet. Socialdemokraternes gruppeformand i byrådet.

Politisk baggrund:

Trådte de politiske barnesko i Radikal Ungdom. Var senere med i kredsen omkring SF?eren Steen Gade. Kom som 32-årig i Egvad Kommunes byråd og har været byrådspolitiker siden. Var folketingskandidat for S i årene 1993 til 2005. Var i Folketinget som stedfortræder syv gange.

Hobbyer:

Har været elitehåndboldtræner i Viborg og Skjern. Talentspejder. Følger stadig de lokale håndboldhold. Bruger fritiden på at løbe, går til fitness og hygger sig med børn og øvrig familie

Valgtemaer:

Vi skal lytte til fok, inden vi træffer beslutningerne. Byrådet skal være mere samlet og tilstræbe konsensus. Vi skal være 29 medlemmer, der arbejder for det samme: At gøre det så godt for borgerne i Ringkøbing-Skjern Kommune som muligt. Der skal være flere politiske diskussioner i byrådet. Vi skal løfte den store opgave at få økonomien på plads. Der skal være bedre normeringer på institutionerne.

 Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 05.01.14 af  rRTQgCrg
www.madisoncountyne.com/iwc/‎ fake panerai watches rolex replicas for sale Even so below within a bayside flatlands along with Redwood coast, The foundation of the dappling low would look like we are the emerald green small municipality