Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Medieomtale / Avis

Beskyttet værksted bygget om og bruges til at opfy

Skrevet d. 11-09-2009 |
Rss-feed

Af Poul Bülow Tlf. 9737 1088,

TARM: De nye bygninger på Smedesvinget og den skiftende natur i ådalen samt ved hav fjord og hav er hjemsted for en række aktiviteter der skal samle voksne udviklingshæmmede i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Gennem 35 år har Bøgely fungeret som beskyttet værksted, men i foråret fik stedets brugere mulighed for at vælge mellem nye tilbud om beskæftigelse.

Efter ombygning af lokalerne er der indrettet et kursuscenter, og i går var der afslutning på det første kursus, hvor en halv snes deltagere har lært at bruge digitale fotoapparater og tilhørende computerprogram.

Det har været rigtigt spændende, og vi har været ude i naturen for at tage billeder, fortæller Dorthe, der var blandt deltagerne.

Kursusstedet skal virke som et afbræk i hverdagen og give nye oplevelser samt udvikling, fortæller Charlotte Svarer, der er kursuskoordinator.

Formand Niels Rasmussen (S), byrådets social-og sundhedsudvalg forklarer hvorfor Bøgely nu er kursussted: Vi får færre brugere og samtidig har vi købt kurser udenbys. Nu har vi fået eget kursussted, tættere på brugerne. Vi har dygtige medarbejdere, som nu skal udvikle stedet.

 Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 11.11.13 af  hgdBTRtq
fake rolex for sale Fake Tag Heuer Watches for Sale These watches almost often have quartz movements. The excellent news is they operate Ok and they"re definitely low cost - below one hundred bucks fake Cartier Watches .
#2 | Skrevet den 07.01.14 af  mYZnPGWs
http://cheddarbay.com/panerai/ faux rolex watches replica bvlgari online Even so below within a bayside flatlands along with Redwood coast, The foundation of the dappling low would look like we are the emerald green small municipality