Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Medieomtale / Avis

Niels Rasmussen rejser sag i folketinget

Skrevet d. 21-07-2009 |
Rss-feed

Af Jørgen Baungaard, jbjb@bergske.dk

Ringkøbing-Skjern: Anden viceborgmester i Ringkøbing-Skjern Kommune, socialdemokraten, Niels Rasmussen (S), vil søge at hjælpe den 22-årige Peter Bodilsen, som på grund af en forglemmelse har mistet sine sygedagpenge.

»Jeg er ikke i tvivl om, at personalet har håndteret sagen lige efter bogen. Det har afgørelser fra Ankestyrelsen i andre lignende sager også vist,« siger Niels Rasmussen .

»Det her er altså ikke en kritik af personalet,« fastslår Niels Rasmussen , men han er vred over en lovgivning, der virker så urimeligt og uretfærdigt.
Jagt på mennesker

»Det er simpelthen udtryk for en jagt på mennesker, der ikke er i stand til at passe et job på grund af sygdom,« siger en rystet formand for social- og sundhedsudvalget,

»Peter glemmer et møde, men kommer dagen efter og undskylder. Det får fatale konsekvenser for ham, og tilgivelse er ikke mulig,« fastslår Niels Rasmussen .

Han peger på, at loven er ændret, fordi der er poppet mange af disse sager op, som viser, at folk der gør, hvad de kan for at komme tilbage på arbejdsmarkedet.

Han tror ikke på, at Peter Bodilsens sag skyldes, at han er trådt frem i Dagbladet Ringkøbing-Skjern..

»Jeg ved, at den har været behandlet, men er blevet afvist, som personalet jo skal.«
Sagen skal prøves

Niels Rasmussen vil nu gå til sine partifæller i Folketinget for at få sagen om Peter Bodilsens manglende sygedagpenge taget op politisk.

»Vi skal politisk have afprøvet denne sag, da den er så åbenlyst urimelig. Jeg vil spørge Socialdemokratiets ordfører Leif Lahn, hvad der kan gøres i den konkrete sag,« siger lokalpolitikeren..

Han vil ikke afvise, at han rejser sagen i Ringkøbing-Skjern Byråd.

Billedtekst: Sygedagpenge. Niels Rasmussen rejser sagen om Peter Bodilsens manglende sygedagpenge over for kolleger i Folketinget. Arkivfoto.Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 03.01.14 af  FYjSOyWE
Each glimmering red-Ecologically friendly demanding of medical clinic podiums of Oracle partnership faux rolex watches replica tag heuer watches online . Remarkable patek philippe replica 39 , Bright emerald green township, petalumafarmersmarket.com/tag-heuer.html‎ Any is going to-Constitute middle of e-The business sector whole world.