Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Medieomtale / Avis

Lukket sag hængt til tørre

Skrevet d. 27-06-2009 |
Rss-feed

Lukket sag til tørre

Af Anne-Mette Skaanning, skaa@bergske.dk

RINGKØBING-SKJERN: Udvalgsformand Bent Dyrvig (V) kunne dårligt skjule det.

Han er vred over, at sagen om de manglende godkendelser af plejefamilier er endt som en offentlig tilgængelig sag i byrådet.

»Jeg føler, vi hænger vasketøjet til tørre. Det er skammeligt overfor forvaltningen og overfor plejefamilierne. Det er ikke ond vilje, at plejefamilierne ikke er formelt godkendt,« påpegede han.

Sagen har hidtil været behandlet som et lukket punkt på udvalgets dagsorden, og dermed har offentligheden ikke haft mulighed for at følge med.

»Men alle byrådsmedlemmer har kunnet læse om den i dagsordenen,« argumenterede han.

Han afviste dermed, at der er tale om en hemmeligholdelse.

Det fik Niels Rasmussen (S) til at protestere:

»Du siger dermed, at vi kunne nøjes med at læse dagsordenen og så holde vores kæft - undskyld ordvalget. Det er simpelthen ikke godt nok,« sagde han.

Lene Nørlund (S) ville vide, hvorfor borgmesteren havde valgt at sætte sagen på den åbne byrådsdagsorden, når hans partifælle havde tacklet det helt anderledes.

Han svarede, at der ingen begrundelse var for at behandle sagen som et lukket punkt, da der hverken var tale om en sag om offentligt udbud, køb-salg eller en personsag.

»Jeg ved ikke, hvorfor man i børne- og familieudvalget har valgt at holde sagen lukket. Jeg laver ikke udvalgets dagsordener,« sagde Torben Nørregaard.

 Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 03.01.14 af  qxHOdrPu
faux rolex watches Each glimmering red-Ecologically friendly demanding of medical clinic podiums of Oracle partnership. Remarkable, replica iwc watches http://www.vintageflames.com/mens.htm Bright emerald green township, replica patek philippe-grand complications Any is going to-Constitute middle of e-The business sector whole world.