Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Medieomtale / Avis

Valgkamp: Skal der spares eller betales for omsorg

Skrevet d. 10-05-2009 |
Rss-feed

Af Poul Bülow Tlf. 9737 1088,

SKJERN: Der er én, der er to, og der er... 24. Så mange fejl kan Socialdemokraternes gruppeformand i Ringkøbing-Skjern Byråd liste, når han hudfletter den politik, som det massive flertal, bestående af Venstre-folk, har stået bag i byrådet.

Ved valget i 2005 lovede vi kamp mod vanetænkning, siger byrådsmedlem Niels Rasmussen , og han er klar til en ny omgang i kampen mod vanetænkning:

I det første år var byrådet enige om mål for udvikling af kommunen, men så skiltes vore veje. De borgerlige gik deres vej. Vi gik vores vej, siger Niels Rasmussen .

Til gengæld har vi mange tilkendegivelser fra borgere, institutioner, bestyrelser, råd og erhvervsliv, som gerne ser, at der bliver ført en politik med både er økonomisk ansvarlig samt sikrer mulighed for at udvikle kommunen, siger Niels Rasmussen i et billede beskriver situationen:

De borgerlige kører én vej med deres grønthøster.

År efter år har de kørt vejen hen over det kommunale budget, men nu finder de ikke længere strå, men river grunden op.

Og så lister Niels Rasmussen , i alt 24, fejl op, som flertalsgruppens 23 medlemmer kan vente at blive ristet på i valgkampen:

Utilfredsheden breder sig blandt ansatte og borgere.

Kommunen gennemfører uvidenskabelige undersøgelser for at klappe sig selv på ryggen mens der spares på børneområdet, skæres i bevilling til forebyggelse, reduceres i timetal på skoler og undervisningen i stigende omfang foregår med uuddannet arbejdskraft.

Vi bør satse på kvalitet, omsorg og service i stedet for at spekulere i at skære på omsorg og service, siger Niels Rasmussen .

 Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 10.11.13 af  gSLCxDVP
fake Cartier Watches Duplicate Watches - At the greatest tier sits the Swiss made Rolex Replicas Replica Watches for Sale . Swiss refers to not the nation of manufacture, Fake Tag Heuer Watches for Sale Replica Rolex Watches but fairly towards the origin on the movement utilised in the view.
#2 | Skrevet den 06.01.14 af  fTYBnLIM
replica montblanc watches replica watch for sale price fake iwc‎ N well prepared and as well as distinctive website published by partners in this area people individuals who else engagingly recount their specific sports intrusions,--Catalogue log