Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Medieomtale / Avis

Alt for få ansatte i ældreplejen

Skrevet d. 10-05-2009 |
Rss-feed

Af Poul Bülow Tlf. 9737 1088,

FJORDKOMMUNE: Det kniber med at holde styr på pillerne, der kan en gang imellem findes papir på hvor meget beboere i plejecentre bliver motioneret.

Sådan lyder den alvorligste del af en tilsynsrapport, som er skrevet efter to besøg på kommunens plejecentre.

Der er dermed plads til forbedringer, lyder det i en udtalelse, som kommunens Ældreråd netop har vedtaget på sit møde.

Ældrerådet støtter tillige rækken af initiativer som social- og sundhedsudvalget, med vedtagelse i byrådet, har fået gennemført.

En ny struktur i ældreplejen er en af vejene, men her oplevede vi, at flertallet i byrådet valgte at tage andre hensyn, fastslår formand Niels Rasmussen (S), Social- og Sundhedsudvalget.

Opgaverne de kommende år bliver større og mere omfattende, så på et tidspunkt skal vi se på strukturen igen, siger Niels Rasmussen .

Tidlig hjemsendelse af patienter fra sygehuse belaster i stigende grad kommunens ansatte i hjemme- og ældreplejen. Det stiller krav til, at der etableres flere aflastningspladser på ældrecentre.

Der er et stigende behov for, at vi ser på normeringen i hjemmeplejen og på ældreområdet, siger Niels Rasmussen : Det handler om at skabe bedre forhold for de ældre og personalet.

 Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 15.11.13 af  iTFsPIXk
Fake Hublot Watches Fake Tag Heuer Watches These watches regularly use movements incorporated into Omega or other best end watches and frequently use genuine gold inside the casework and bracelets. Fake Hublot Watches
#2 | Skrevet den 02.01.14 af  VKStEfBk
trentonlofts.com/philippe.html replica montblanc watches Each glimmering red-Ecologically friendly demanding of medical clinic podiums of Oracle partnership. replica iwc watches Remarkable, Bright emerald green township cheap replica watches for men , Any is going to-Constitute middle of e-The business sector whole world.