Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Dagbog

Skudt den politiske sæson igang?

Skrevet d. 15-08-2010 |
Rss-feed

I følge et lokal Dagblad, har jeg skudt den politiske sæson igang. Det har jeg gjort med en udtalelse om den værste planlægningssag jeg har oplevet i 20 år, som kommunalpolitiker. Det er ganske korrekt, at det er den værste sag jeg har oplevet. Det er kammerateri af værste skuffe. Sagen handler kort sagt om, at man har flyttet et ellers planlagt vindmølleområde til et andet, blot at tilgodese et Venstre medlems privatøkonomiske interesser. Man skal i den forbindelse huske, at der er rigtig mange millioner i spil, til gavn for dem der har møllerne stående. Sikke en sag der blevet ud af det, hvis jeg eller en anden socialdemokrat havde opført sig, som en del Venstre folk har gjort i denne sag. Jeg ærgrer mig over at et lokalt Dagblad ikke har fulgt sagen noget tættere, gennem de efterhånden mange år den har løbet. Derfor kommer der en noget misvisende kommentar fra Lederen i bladet. Hvor jeg beskyldes for at være en såret bjørn her efter valget. Der er efter min opfattelse snarere tale om en Dagbladsbjørn, der er ved at vågne af sit Vinterhi, her langt hen på sommenren. Jeg glæder mig over, at et andet lokalt Dagblad har fulgt sagen noget tættere og derfor giver et mere retvisende billede af sagen.
Ellers kommer den kommende uge til at stå i budgettes tegn. Det bliver spændende at se, om Venstre er klar til at vælge en ny og helt anden vej for deres økonomiske politik. Venstre ligger som de selv har redt. Ærgerligt for borgerne i kommunen, at Venstre og de andre borgerlige partier ikke har lyttet noget mere, til de forslag jeg og den røde fløj har stillet de sidste 3 år. Det ville have givet borgerne en langt bedre service og skabt grobund for bedre udvikling af kommunen. Nu kommer Grønthøsteren endnu engang til at køre. Denne gang lang ned i jorden, for der er ikke mere grønt at komme efter på kerneområderne.Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 13.11.13 af  IvSkfpJR
Replica Rolex Watches These watches regularly use movements incorporated into Omega or other best end watches and frequently use genuine gold inside the casework and bracelets Replica Rolex Watches for sale Fake Tag Heuer Watches .
#2 | Skrevet den 04.01.14 af  TyhkkjGh
patek philippe fake watches saleBreitling but also indicate monitors tend to be extremely popular cutthroat with the other person replica iwc watches , fake iwc replica tag heuer watches‎ As are numerous look organizations in the marketplace replica cheap watches http://jandbcoffeeco.com/product/imitation.html , But you will have to keep in mind that they give very various things away in their look gadgets.