Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Dagbog

Hvorfor spørge medarbejderne?

Skrevet d. 05-04-2010 |
Rss-feed
Er det ansvarsforflygtigelse at spørge medarbejderne om gode ideer til et basparelsseskatalog på ikke mindre end 100 millioner kroner? Der skal ikke herske tvivl om, at det er det borgerlige flertal, der alene, har bragt kommunen i økonomisk uføre! Det er sket ved, at de ikke turde ta' ansvar og udvise rettidig omhu! De borgerlige har hverken villet hæve skatten eller være med til de nødvendige strukturtilpasninger. Så de borgerlige, med Venstre i spidsen, ligger som de selv har redt. Derfor kan det virke ynkeligt, at politikerne nu kommer efterfølgende, og beder medarbejderne om gode ideer til det store sparekatalog. Men, med de drastiske nedskæringer der nødvendigvis må komme, synes jeg, det er rimeligt, at medarbejderne bliver taget med på råd. Det bliver bestemt ikke muntert! Jeg er ret sikker på, at mange af de forslag som medarbejderne vil komme med, er helt i tråd med de forslag som jeg er kommet med gennem de seneste 4 år. Forslag, som har villet en hel anden vej for Ringkøbing-Skjern Kommune. En vej, hvor der blev skabt økonomisk råderum til flere medarbejdere i ældreomsorgen, folkeskolen, børnepasningen og for vore mest udsatte medborgere. En vej, hvor der blev skabt økonomisk råderum til udvikling af kommunen, til gavn for borgerne og som ville få flere fik til flytte hertil. Ansvaret for at få kommunen på rette vej, er politikernes! Ingen tvivl om det! Jeg håber, at der i det nye byråd er mod, hjerne og hjerte til at træffe de nødvendige beslutninger og dermed bringe kommunen på rette vej.

Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 05.04.10 af  Lone E. Larsen
Rigtig fint at medarbejderne i kommunen får mulighed for medindflydelse på besparelser. Ligesom div. MED-udvalg forhåbentlig bliver spurgt. Er det overvejet at indrage de brugergrupper der er på flere områder, som f.eks. foreningsamvirket på kultur og fritidsområdet? For vi er vel ikke bare til pynt??
#2 | Skrevet den 06.04.10 af  Niels Rasmussen
Hej Lone
Tak for dit indlæg. Det er et krav at det ikke blot bliver pynt. Jeg vil have medarbejdernes forslag helt uden at det har været igennem et filter af ledende medarbejdere eller politiske udvalg. Jeg tager ideen om at inddrage andre områder/brugergrupper med.
De venligste hilsener
Niels
#3 | Skrevet den 05.01.14 af  PUipFBHD
Not merely has high quality enhanced but also the selection of designs obtainable to choose from fake panerai watches . As lately as last week eighty two new models in the Tag Heuer patek philippe fake , Franck Muller and Audemars Piguet lines were added for the site. Further we program on including yet a lot more brand names as rapidly as possible cheddarbay.com/panerai/ replica watches quality . fake panerai watches on sale We"ve experienced numerous inquiries about Breitling, IWC replica tag heuer watches‎ , Jacob and Co. simply to point out a number of and we wish you to understand we are actively operating to including these new brands and appreciate your patience while we do this.