Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Dagbog

En hektisk men meget spændende uge.

Skrevet d. 15-03-2009 |
Rss-feed
En hektisk men meget spændende uge. Mandag, møde med fagchefer om aktuelle emner på mine udvalgsområder. Der bliver gjort meget godt under de betingelser vore ansatte har. Men rammerne for en bedre service kan klart blive bedre. I ugens løb blev der offentliggjort en opgørelse over sygefraværet. Den fortæller med al tydelighed, at vi skal ansat flere til at løse opgaven med passe vore ældre og mennesker med handicap. Tirsdag til årsmøde med ÆLdre Sagen i Ringkøbing. Her fik jeg mulighed for at fortælle om mine visioner på ældreområdet i kommunen. Jeg tror, de blev meget godt modtaget. Især forslaget om et aktivitetescenter i Ringkøbing og målet om en halvvering af ventelisten til en plejebolig, blev rigtig godt modtaget.Der kom iøvrigt så mange til mødet, at der måtte slæbes mange flere stole ind. Onsdag til en afsindig spændende håndboldkamp mellem Skjern Håndbold og AaB. Ærgerligt at Skjern ikke fik begge point. Torsdag til møde i Vejle med andre S borgmesterkandidater. Et godt og inspirerende møde, hvor jeg fik mange gode idder med hjem til valgkampen. Fra Vejle kørte jeg til repræsentantskabsmødet i lærerforeningen. Her havde jeg en pudsig oplevelse. Een troede ikke, at jeg var medlem af lærerforeningen, men blot en politiker på stemmefiskeri. Sådan er der så meget! Fredagen bød på hekstisk presseaktivitet. Dels møde med Dagbladet om et intelligent stop for udvidelse af svinefarme i Natura 2000 områder. Dels samtaler med såvel DR MidtVets og TV MIdtvest om indslag i denne uge. S gruppemøde om evaluering og strategi frem til kommunevalget. Som sædvanligt et godt og konstruktivt gruppemøde med fri meningsudveksling. Ugen igennem har jeg arbejdet på at få tilrettelagt Dan Jørgensens besøg her i kommunen den 7. april. Det bliver til besøg i Skjern å dalen og på Vestas.

Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 20.11.13 af  GIhZhXqx
These watches almost often have quartz movements Fake Hublot Watches Replica Rolex Watches . Fake Hublot Watches for sale The excellent news is they operate Ok and they"re definitely low cost - below one hundred bucks.
#2 | Skrevet den 02.01.14 af  cwuFqOFD
replica montblanc N well prepared and as well as distinctive website published by partners in this area people individuals who else engagingly recount their specific sports intrusions replica patek philippe , replica bvlgari watches --Catalogue log