Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Dagbog

Der skal mere fokus børn

Skrevet d. 01-03-2009 |
Rss-feed

Der skal mere fokus børn, der har forældre, der er ude i et misbrug. Jeg deltog i en Camp - et nymodens udtryk for en konference - i DR-Byen i København i går. Det var en fantastisk spændende Camp, hvis tema var: "Når mor og far drikker". Politikere, behandlere, eksperter var samlet for at diskutere, hvad er kan gøres for at gøre tilværelsen meget bedre for børn i misbrugsfamilier. Målet med Campen var at gøre alle deltagere til ambassadører, der skulle tage hjem og sikre en langt mere målrettet indsat i misbrugsramte familier. Så det vil jeg gøre - og der er maget at gøre. Ikke kun for de ramte men også for samfundsøkonomien. En familie på 4, kan komme til at koste samfundet en udgift på 6 millioner kroner, hvis der ikke gøres noget. Hvorimod en indsats/investering på 100.000 kan redde meget. I øvrigt sender DR tv en række udsendelser de kommende uger om temaet. Så kom skatte"reformen" på plads. Det blev helt som ventet, når VKO laver forlig, en glidetur i retning af større ulighed i vores samfund. Det er ufatteligt, så meget et snævert flertal i folketinget, kan ødelægge solidaritet i samfundet.Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 17.11.13 af  Oqryjaxm
Replica Rolex Watches fake hublot These watches are the most highly-priced of your whole lot and may price the producer up to $30 or additional to produce. Fake Hublot Watches for sale What sets the Swiss Rolex Replicas aside is their amazing focus towards the small specifics that other individuals get incorrect or just ignore Fake Hublot Watches .
#2 | Skrevet den 03.01.14 af  XkxytKdg
http://cheddarbay.com/panerai/ replica montblanc watches for saleMany people actually like to utilize the most recent observe to make them glimpse trendy replica iwc watches . You"ll find very renowned look at tends to make replica montblanc watches replica bvlgari watches , but these watches are very costly replica bvlgari watches , replica iwc watches a lot of individuals can"t spend for them.As lots of individuals right now can"t discover the income for exclusive watches, they flip to get duplicate watches.