Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Dagbog

Enorm mediebevågenhed

Skrevet d. 07-02-2009 |
Rss-feed
Under enorm mediebevågenhed har et af de lidt større politiske partier valgt deres borgmesterkandidat. Medierne var også interesseret i at høre min holdning til denne valgkamp, og om hvordan det var, blot at kunne følge slagets gang fra sidelinien. Det gav en del omtale i aviser og radio, som forhåbentligt kommer os socialdemokrater til gode. Jeg er noget spændt på, om vi får lige så meget omtale, når vores liste til kommunevalget skal laves den 21. februar. Torsdag og Fredag var jeg til skolerigsdag i Ålborg. Her deltog jeg i møder, der var relateret til sundhed i skolen. Dejligt, at der nu er dokumentation for, at det nytter at lade eleverne motionere dagligt og at det er en god investering, at eleverne får sunde måltider på skolen. Helt i tråd med, hvad S har agiteret for i byrådsarbejdet. Chris McDonald var den helt store oplevelse. Han tryllebandt alle deltager med et energisk, dynamisk og inspirerende indlæg, hvor han fik overbevist mig om at der virkelig er viden og substans i det han siger.

Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 10.11.13 af  HaKVcMDd
rolex replica watches for sale Knockoffs -- These watches ordinarily cost the producer no greater than $40 to produce and are recognized for his or her cost to quality ratio Replica Watches for Sale . Fake Hublot Watches
#2 | Skrevet den 03.01.14 af  GmpSzGPg
replica montblanc You will get an exact epitome of Omega watches in an quantity that"s sufficient fake panerai watches replica bvlgari watches . fake panerai watches on sale This gives the benefit of sufficient admired irritated through the account right after you accept cash spent www.vintageflames.com/mens.htm . fake panerai watches This has the best bargains on reproduction watches out there.