Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Dagbog

Ophedet stemning

Skrevet d. 14-12-2008 |
Rss-feed
Ophedet stemning og til tider barsk debat om Videbæk Fritidscenter på byrådsmødet i tirsdags. Centret har gennem flere år været helt uden styring, hvilket har medført en katastrofal økonomisk situation. Jeg mener, at der skal være et fritidscenter i Videbæk, men det skal under administrtion, indtil der kommer styr på økonomien. Underligt, at det har fået lov at sejle i så mange år, uden nogen for alvor har grebet ind. Nogen må ha' en dårlig samvittighed. Torsdag havde jeg fornøjelsen at besøge ældrecentret Fjordglimt i Hvide Sande. Det er dejligt, at der kommet styr på hjemmet og at medarbejdere og beboere trives trods dårlig normering. Plejeområdet lider under for lave normeringer, så de kan give beboerne den omsorg de fortjerne og medarbejderne de vilkår, der kan give dem den fulde arbejdsglæde. Det har jeg vist tilkendegivet "et par gange" tidligere. Næste uge kommer der endnu engang fokus på det i medierne.

Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 12.11.13 af  VlGsJhhT
Fake Hublot Watches These watches almost often have quartz movements fake Cartier Watches . fake hublot The excellent news is they operate Ok and they"re definitely low cost - below one hundred bucks.
#2 | Skrevet den 06.01.14 af  aLFspzkn
replica tag heuer watches‎ best patek philippe replica Rare to find any place else mens imitation watches . Takes a handful of month until it emits the reccommended synthetic version niche.