Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Dagbog

Tirsdagens byrådmøde var tragikomisk

Skrevet d. 15-11-2008 |
Rss-feed
En god, spændende og indholdsrig uge er slut. Mandag, var jeg til møde i det centrale S-uddannelsesudvalg i København. Projektet med 13 års ret og pligt til uddannelse er for alle er sat på skinner og kører allerede derudaf. Det bliver spændende at se de konkrete forslag om et ½ år. Vi drøftede meget, hvordan vi sikrer de lavest uddannede den fornødne efter- og videreuddannlese, så de ikke ryger helt ud. Uddannelse er vel nok det vigtigste redskab til at hindre uligheden i vores velfærdssamfund. Tirsdagens byrådmøde var tragikomisk. Komisk, fordi der blev brugt enorm lang tid på at diskutere om et vejnavn skulle være med eller uden s og om husnummereringen skulle starte fra Borris eller Troldhede. Tragisk fordi det borgerlige flertal vedtog at give mulighed for sundhedsforsikring mod fradrag i skatten. Dette til trods for, at medarbejder ikke ønsker det! De er nemlig heller ikke interesseret et ulige samfund, hvor de der har råd kan springe foran de, der ikke har råd. Ligesom de heller ikke vil være med til at underminere det offentlige sundhedsvæsen. Onsdag til møde med 130 engagerede i det sociale frivillige arbejde, hvor jeg oplevede er fantastisk inspirerende Jens Arentzen. Se dagbog 12. november. Torsdag til møde sundhedspolitiske udviklingsråd. Vi drøftede meget, hvordan vi får Sundhed meget længere op på dagsordenen. Det får vi helt sikkkert mange flere drøftelser af de kommende måneder. Helt enige er vi ikke... endnu. Fredag havde DR2 et indslag om Kræftrehabilitering, hvor ministeren og formanden for kræftens Bekæmpelse diskuterede rollefordeling mellem stat og kommune. Ministeren flygtede som vanligt fra ansvaret. Indslaget var formentlig inspireret af vores konference i Ringkøbing. Lidt hyggeligt har det da også været at følge skænderierne internt i Venstre og i mellem VKO. Krisen kradser vist her?

Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 15.11.13 af  DuOxeALU
Fake Tag Heuer Watches Duplicate Watches - At the greatest tier sits the Swiss made Rolex Replicas Fake Hublot Watches . rolex replica watches for sale Swiss refers to not the nation of manufacture, fake hublot but fairly towards the origin on the movement utilised in the view.
#2 | Skrevet den 03.01.14 af  TiIKoVCS
copy panerai watches In almost any event, in case you are stumped more than the perfect gift patek phillipe replica 26058 patek philippe fake watches , it really is excellent to know about mens watches. Whether it is for a rite of passage for example a graduation or bar-mitzvah, an anniversary or birthday petalumafarmersmarket.com/tag-heuer.html‎ , replica tag heuer watches‎ replica bvlgari watches outlet or to honor someone"s outstanding accomplishment, mens watches are always proper ? " and often welcome.