Niels Rasmussen
Her er du: Velkommen / Dagbog

16. juni 2008

Skrevet d. 16-06-2008 |
Rss-feed
Et godt venskab er ved at blive etableret. I dag havde vi besøg af vore socialdemokratiske kollegaer fra Grenå. Vi kan helt sikkert lære meget af hinanden, når det gælder udvikling af en kommune i et yderområde. Vi har på mange måder præcis de samme udfordringer. Det gælder plejen af ældre, madleverancer til ældre, skolestruktur, udvikling af turisme osv. På mange områder, har de i Grenå haft større mod til at træffe de nødvendige strukturelle beslutninger. Dermed får de frigjort langt flere midler til kerneydelser, som f. eks. pleje af vore ældre, flere timer til eleverne og bedre vilkår for de frivillige idrætsledere. Jeg er sikker på at de var noget imponeret af vores sundhedscenter. På gruppemødet havde vi landdistriktspolitikken som tema. I Venstre kredse er vi beskyldt for, at vi kun vil landdistrikterne det dårligt. Intet er mere usandt! Derfor er det en glæde at kunne konstatere, at den landdistriktspolitik, der bliver vedtaget i morgen, er i fuld overensstemmelse med vores valgprogram. Det vil jeg selvfølgelig benytte lejligheden til at fortælle på byrådsmødet i morgen. Iøvrigt en rigtig god debat vi havde med mange af vore medlemmer på gruppemødet.

Gå tilbage til oversigten

Kommentarer

#1 | Skrevet den 14.11.13 af  sleyRCix
fake Cartier Watches Fake Tag Heuer Watches for Sale Knockoffs -- These watches ordinarily cost the producer no greater than $40 to produce and are recognized for his or her cost to quality ratio Replica Rolex Watches .
#2 | Skrevet den 08.01.14 af  10
Just like every other products fake panerai watches faux rolex watches online, getting an knowledgeable observe lover I ensure your fulfillment inside the Replica Hublot Watches of your decision on Xmas. patek philippe fake watches Hublot Replica Watches have some characteristics that you simply ought to not be with no faux rolex watches . rolex copies for sale fake panerai watches www.madisoncountyne.com/iwc/‎ In addition they have some pitfalls which you ought to steer clear from. Realizing what to search for in a Breitling replica Observe will show to be fiscally beneficial inside the long run.